Go'kväll!

Har nyss stoppat i mig lite käk i magen. Fick bli två köttbitar för att få ett bra intag av proteiner som hjälper till att återhämta och utveckla musklerna. Till det hade jag en typ av pommes för att få energi tillbaka samt en nyttig sallad på det!
 
Idag stog alltså rygg och axelträning på schemat. Två muskelgrupper som jag tycker är kul att träna. Dels finns det hur många övningar som helst att välja mellan sen tycker jag om att utveckla dessa muskelgrupper då jag tycker man ser bättre ut med utvecklade axlar och rygg. Sen ska vi inte komma glömma bort att det är otroligt nyttigt att träna dessa två grupper. Stora muskelgrupper som får mycket belastning i det vardagliga livet. Träningen gick bättre än förväntat. Körde på två timmar! Dock har jag fått ont i vänsterarmen vid anslutningen till axeln, lite orolig över vad det kan vara men får hoppas på att det inte är något allvarligt! Vill du ha tips om axel/ryggövningar som är bra att köra? Skriv en kommentar då samt om du har tillgång till gym eller inte!

Har inte så mycket mer att skriva om nu men undrar ni något så bara kommentera så svarar jag så fort som möjligt!

Bjuder även på några bilder!
 
Btw, har twitter så följ mig där om du har lust! Följer självklart dig också. :) https://twitter.com/Persson95
Ha det gött så hörs vi!

// Kristoffer. P
 
 
 

6 kommentarer

Anonym

14 Jul 2013 21:25

G

Anonym

14 Jul 2013 21:25

Grrrr singel? ;)

KP

14 Jul 2013 22:57

Ja .

Elina

15 Jul 2013 01:32

Du är super fin Kristoffer :)
Du kan gärna ge förslag på olika övningar för de som inte har tillgång till gym. Samt om du kan ge tips på vad för övningar man kan göra med hjälp av en kettlebell?

Annika

15 Jul 2013 08:25

SV: tack så mycket :)

Linnea

15 Jul 2013 09:55

Jodå söt o go är han, fast inte när han vill ha soffan ifred :-)

Kommentera

Publiceras ej
Tweets av @Persson95