Jag får ursäkta för att det inte har kommit något blogginlägg under kvällen och nu är klockan alldeles för mycket. Har haft fullt upp under kvällen och har helt enkelt inte hunnit blogga.

Imorgon kommer bland annat ett inlägg om hur man ska komma igång med träningen på enklaste sättet. Håll ut!

//KP
Hej!

Jag är just nu på väg till träningen och bloggar med andra ord från mobilen. Tanken idag är att träna bröst och biceps.

Har fått många positiva reaktioner angående mitt beslut om att fortsätta blogga. Har även fått en och an fråga angående kost träning och hälsa.

Börjar svara på frågorna ikväll för nu ska jag träna!

Fortsätt att fråga saker!

//KP
Hej, det var ett tag sen och det får jag ta och ursäkta för!

Skolan har dragit igång, börjat träna rätt hårt, samt att jag håller på för fullt med körkortet vilket har gjort att jag inte haft tiden till att blogga. Jag har dock varit inne och kollat kommentarer, tagit reda på vad ni läsare vill angående bloggens överlevnad.

Jag har fått klara besked från er och det är att ni vill att bloggen ska fortsätta.

Med andra ord.. jag kommer FORTSÄTTA att blogga. Kommer bli rätt aktiv nu, visserligen rätt upptagen med saker som jag skrev här ovan men när jag ser att det verkligen finns läsare som vill att jag ska fortsätta så får jag grym motivation till det.

Nu vill jag höra från er vad ni vill läsa? Kommentera! Kan vara allt från råd på vad man bör äta för att kanske gå ner i vikt? För att bygga muskler? Kan vara träningstips med mera. Så våga kommentera, bloggen lever till viss del på att skriva om det ni undrar!

Hörs!

// KP
Tweets av @Persson95