Hej!

Kristoffer Persson här bakom tagentbordet. Fyller 18 år nu i september så med andra ord är jag född 1995. Bor på den vackra smålandskusten i en mindre stad vid namn Oskarshamn. Vad kommer denna blogg handla om då?

Jo, tanken är att skriva om mina två största intressen som är sport och träning. Speciellt om träning och hälsa kommer det dyka upp många tips och råd för det är ett ämne jag är väldigt intresserad av och själv har otroligt mycket erfarenhet om. Har bland annat gått ner drygt 20 kg senaste året, fått bättre kondistion och mer styrka och muskelmassa. Detta med hjälp av hård träning och bra kost. Kommer som sagt dyka upp massa inlägg angående det men var heller inte rädda för att fråga något i kommentarsfältet!

I övrigt kommer det självklart dyka upp inlägg om allt möjligt. Är en allround person så att säga med massa typer av småintressen som t.ex musik, fiske, tv-spel och mycket mer!

Har inte så mycket att säga i detta inlägget utan nu vet ni vem jag är och vad bloggen kommer handla om. Hoppas just DU hittar in här igen för ju fler besökare desto bättre inlägg då motivationen ökar! På återseende!

// Kristoffer.P

1 kommentarer

Anonym

10 Jul 2013 21:40

Låter utmärkt. Ser fram emot dina inlägg, sköt om dig. Kram

Kommentera

Publiceras ej
Tweets av @Persson95