Hej!

Lovade ett inlägg under kvällen/natten på bra kost som man bör äta för effektiv fettförbränning! Då jag är en person som håller det jag lovar så kommer det här och nu!
Drycker: Undvik söta drycker. Juice, saft, läsk och alkohol innehåller så oändligt mycket socker. Socker som i större mängder lätt kan leda till övervikt. Vatten är det bästa som går att dricka. Mjölk tänker ni? Well, 1-2 glas om dagen är inte fel då det är viktiga mineraler och vitaminer i det men det är även en hel del kalorier i mjölk. Faktiskt lika mån kalorier i ett glas mjölk som i ett glas cola!! Så överdriv inte din konsumation av mjölk, se det mer som en måltidsdryck. Gillar du kaffe?! Drick det då! Kaffe sätter nämligen fart på fettförbränningen, många kostillskott innehåller t.ex kaffebönor.  Självklart ska du unna dig något gott ibland, men håll det då bara till någon gång i veckan!
 
Måltider: När det gäller fettförbränning så håll dig undan från kolhydrater! Kolhydrater är visserligen en bra engerigivare, men det bygger fett också. Självklart ska du äta lite kolhydrater men försök att undvika det förutom vid lunchen. Bröd, knäckebröd och så vidare är INTE nyttigt dels för att de innehåller mycket kolhydrater men också mycket socker (ja kolhydrat är en typ av socker). Ät grönsaker, frukt och en hel del köttprodukter som fisk, kyckling, nöt/griskött då det innehåller mycket proteiner som hjälper dig att hålla mätt under en längre period. Äter du stora portioner? Minska ner storleken på portionerna! En dag kan se ut så här : Frukost: Yoghurt/fil, flingor, mussli. Lunch: En liten del kolhydrater (ris, potatis, pasta) större del med kyckling och en stor del av grönsaker. Kvällsmat: Ta något lättare bara som någon sallad eller som vid frukosten. Glöm inte att äta med jämna mellanrum, någon frukt eller så mellan måltiderna!
 
Övrigt: Övriga grejer som är lätt att stoppa i sig är snacks och godis. Försök så gott som det går att undvika detta i veckorna. Det innehåller så oändligt mycket fett och socker. Ät dock något gott på din vilodag, för det är du värd efter en hård träningsvecka!

Följer du dessa råd när det gäller kosten tillsammans med träning så kommer du få effektiva och snabba resultat!
 
Något speciellt du vill läsa om eller något du alltid undrat? Skriv i kommentarsfältet så kommer det ett inlägg om det snarast möjligt! Ställ också frågor så samlar jag ihop och svarar på dem!
 
OBS!! Tänk på detta är tips till dig som vill gå ner i vikt och bränna fett i rask takt! Vill du på längre sikt på ner i vikt så kan du självklart äta lite annorlunda samtidigt som du tränar hårt!

// Kristoffer.P
 
 
 

4 kommentarer

Anonym

12 Jul 2013 01:08

Alkohol???? Men åh, ska sluta genast. Underbara tips som alltid, tackar. Sköt om dig, kram

Anonym

12 Jul 2013 12:29

Vad anser du om drycken Celsius som alla har fått noja över? Diss eller hiss?

Svar: Svarar på det i ett blogginlägg under dagen!
KP

Anonym

12 Jul 2013 12:31

Kan inte du beskriva och ta kort på dina måltider under en dag så att vi får en inblick i hur du kan lägga upp måltider?

Svar: Jo, det kan jag absolut göra! Dyker upp på bloggen under helgen! Antingen imorgon eller söndag. :)
KP

benedit ♥

12 Jul 2013 13:09

sv; haha jaa det är så gott! :)

Kommentera

Publiceras ej
Tweets av @Persson95